donderdag 22 september 2011

Niet zo fit

Zo weer eens niet zo'n beste dag. Mijn darmen zijn erg opstandig en ik heb weer 1 keer overgegeven.
Ik heb niet zoveel puf en ook mentaal is het best lastig om er mee om te gaan. Ik heb nu ook weer antibiotica, dat zal er ook wel voor zorgen dat ik me niet al te fijn voel. Niet echt vrolijk nieuws dus. Hopelijk gaat het morgen beter. Ik had me net zo verheugd op een paar mooie zonnige dagen.


3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja hoop ook dat het snel weer beter gaat en je idd mag genieten van het mooie nazomer weer.
Maak het goed vandaag.

HansDeZwans zei

Misschien is het morgen terug beter en kun je alsnog genieten van een mooie dag/weekend.

Anoniem zei

Er komen gelukkig nog een stel mooie dagen. Je niet goed voelen met somber weer is ook niet goed voor de stemming.
Het zit je ook niet mee

Ik wens je een fijn weekend met weinig lasten en veel lusten.

groeten Monique