zaterdag 3 september 2011

Niet echt jofel

Ben vandaag niet echt fit. Ren om de zoveel tijd naar het toilet en heb totaal geen eetlust. Gestart met loperamide, om de buikloop te stoppen. Ik was er nog niet mee begonnen omdat het een aantal dagen goed leek te gaan, vandaag was het helemaal mis. Net nu vandaag het zoontje van mijn zusje kwam, P. Gelukkig ging het in de middag nog redelijk met me , dus wel van alles gedaan en ook heel erg om hem gelachen, maar toen hij op bed lag ben ik op de bank in slaap gevallen. Ik voel me echt lamlendig nu, moest ook overgeven leek het. Misschien wel als reactie op de loperamide. Ik heb erge buikkrampen en heb het steenkoud, dus misschien zit er ook nog wel iets anders onder de leden.

Ik ga weer verder slapen, had nog even de moed bij elkaar geraapt om een blogje te schrijven. Hoop dat ik me morgen wat beter voel dan vandaag.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Hé meis, wat jammer dat je er nu zoveel last van krijgt.
Hoop dat het vandaag weer beter gaat.
Fijne zondag.

Loekie zei

Hoop dat je wel een goede nacht gehad hebt.

Anoniem zei

Brrr, niks an! Beterschap hoor. xxx Karinneke