dinsdag 20 september 2011

Bergen

Vandaag gewinkeld met mijn moeder. Het was lang geleden dat ik in de stad was. Ik vond het gezellig met mijn moeder, maar winkel en winkel uit daar was ik snel zat van. Best vermoeiend kleren passen, maar nog wel wat leuks gevonden en mijn moeder was weer veel te lief om het me kado te doen.

Vanavond was er een oud collega op bezoek. Ik had haar al een tijd niet gesproken en ben weer helemaal op de hoogte. Op het werk zijn het roerige tijden heb ik wel begrepen.  We hebben veel gekletst over bergwandelen en de tocht die zij gemaakt had. Bij mij kwamen weer de herinneringen omhoog van de tochten die ik nog gemaakt heb in de periode dat ik ziek was. Vorig jaar had ik nog de planning om te wandelen in de bergen, maar helaas, door de hersenuitzaaiingen kon het niet doorgaan. Ook dit jaar is het helaas niet gelukt. Goed, ik heb een geweldige toch gemaakt met JW in Oostenrijk in 2009 en ben ook erg trots op de tocht en blij met de herinnering aan de tocht die we maakten met HJ en F in Zwitserland in 2009.

Binnenkort komen HJ en F naar Nederland met de kleine. Ze komen ook hier een nacht logeren. Verder krijgen we het druk met verjaardagen de komende weken. Genoeg afleiding en hopelijk heb ik er voldoende energie voor. Mijn darmen hebben zich rustig gehouden vandaag, dus als het zo doorgaat , gaat dat goed komen. Ik weet dat het zomaar kan omslaan, maar deze dag is weer mooi binnen.

2 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ha gezellig..!!
Zo is het meis, pluk de dag en geniet van alles wat goed is.
Fijne dag vandaag.

tricky zei

fijn, genieten van de kleine dingen...
en ja, van winkelen en kleren passen word je moeeeeeee ;-)