dinsdag 6 september 2011

Aanvulling gesloopt

Nog even een berichtje, vanmiddag terug gebeld door het VU. Omdat ik niet misselijk ben als ik de loperamide niet gebruik, is mij verteld die niet meer te gebruiken. Andere remmers zoals bv imodium lijken ook niet zo verstandig, omdat je dan een grote kans hebt om geheel verstopt te raken. Dat is nog erger.
Ik moet proberen de hele dag een beetje te eten en te drinken proberen te zorgen niet uit te drogen en op krachten te komen. Ik hoop dat het gaat lukken. Misselijk ben ik niet meer, maar om het uur zit ik wel op het toilet en dan loopt er gewoon water uit ( lekker he). Ik eet zoveel mogelijk kleine dingen, maar heb er eigenlijk helemaal geen trek in, maar het moet wel. Komende vrijdag word ik gebeld hoe het gaat.
Ik ben in ieder geval nog niet weer misselijk geweest, want overgeven tot je echt niet meer kan is behoorlijk heftig. Maar goed met rijst, banaan, bouillon, etcera maar proberen wat aan de buikloop te doen. Als dat niet gaat werken dan zien we wel weer verder..

4 opmerkingen:

Loekie zei

Wat een ellende!

Esther zei

Ja, een doffe ellende en nu maar hopen dat je van je kraaienstem af komt.....

Marjolijn zei

Oh meis toch, wat een ellende!

HansDeZwans zei

Pff, alles behalve fijn voor je. Hoe dan ook, probeer wat op krachten te komen.