dinsdag 27 september 2011

Pauze

Vandaag even goed gepraat met JW en ook mijn moeder zat erbij. Het gaat nog niet echt lekker. Het eten gaat redelijk, maar ik heb chronisch diarree en voel me behoorlijk moe. Ik kom uit bed, wil van alles doen, maar ben gewoon lusteloos. Op zich niet vreemd na meer dan 4 weken ontregelde ontlasting. Sinds het starten van de medicatie is er nog niet 1 keer weer een normaal toiletbezoek geweest. Ik wilde het volhouden de 50 MG afatinib, in ieder geval tot volgende week, maar even doorpratend met JW zag ik ook wel in dat dit geen doen is. Ik zag in dat het in ieder geval verstandig was even contact met een arts te hebben over mijn situatie.
JW was zo lief om de researchverpleegkundige te bellen, normaal gesproken doe ik het het liefst zelf, maar mijn stem is zo gehavend.
De verpleegkundige heeft met de arts overlegd, mijn eigen arts was aanwezig en het advies is om een paar dagen te stoppen met de pillen. Het is belangrijk om mijn darmen weer op gang te laten komen, anders krijg ik straks allerlei andere complicaties. Vrijdag bellen we weer met het ziekenhuis om door te geven hoe het gaat en als ik weer moet starten dan wordt dat waarschijnlijk met 40 MG.

Ik vond het natuurlijk niet zo leuk om te horen. Ik wilde het volhouden met de volle mep ertegen aan, maar als een arts mij adviseert om zelfs even te stoppen, dan zou ik wel erg dom zijn om gewoon door te gaan.
Ik hoop dat ik me nu wat beter ga voelen.

Helaas mis ik nu een altijd gezellige verjaardag bij de HBES-bakkers vanavond. Ik denk niet dat ik het volhoud om er langs te gaan. H. van harte , de taart zag er heerlijk uit. paar happen gehad, maar het deed niet zoveel wonderen als 3 jaar geleden. Hij staat in de koelkast te wachten.

De moeder van JW is vandaag ook jarig en we zouden vanavond samen eten bij de zus van JW. Misschien dat me dat gaat lukken. Verder rust ik maar uit, probeer ik bij te eten en stiekem ben ik ook wel een beetje blij dat ik even geen medicijnen hoef te slikken.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De arts zal het inderdaad het beste weten, fijn dat die man je meteen te woord kon staan.

Ik hoop dat een enigzins normale darmwerking snel weer op gang komt.

Die stem, die stem, ik weet uit ervaring hoe vervelend dat is.

Geniet van het mooie weer dat doe ik ook.

Lieve groet Monique

Marjolijn zei

Even tot rust en op krachten komen is zeker niet verkeerd meissie.
Lekker van het mooie weer genieten hoop ik.
Hoop dat je snel weer wat opknapt.

hendrike zei

Wat vervelend toch Caroline....
Hoop dat je nu snel wat op krachten komt.