donderdag 8 september 2011

JOOOEEEHOOEE

Heel langzaam gaat het sinds gisteren wel wat beter, maar ik heb totaal geen eetlust en mijn darmen zijn toch nog wel behoorlijk van slag. De reden dat ik me beter voel is vooral omdat ik niet meer hoef te braken. Ik krijg ook allemaal aften in mijn mond wat het eten ook niet echt een leuke bezigheid maakt. Ik ben vandaag wel 2-maal in bad geweest omdat ik te laat het toilet bereikte. Niet echt vrolijke verhalen dus. Vooral mentaal is het wel even doorzetten. Ik kan veel minder nu. Je zult maar even in de winkel lopen en je darmen spelen op. Ik kan je vertellen daar wil je niet bij zijn.. Soms moet ik er ook wel om lachen als ik weer een sprint trek, maar het beperkt me natuurlijk wel. Ook kan ik zo moeilijker aansterken. Het verbaast me hoe snel je verslapt na een kleine week maag-darm klachten. Ik zou het heel fijn vinden als ik weer echt trek kreeg in eten en er weer van kan genieten. Ik vermaak me op zich redelijk. Kijk wat tv. lezen en mijn laptop en zo nu en dan doe ik wat in huis maar dat stelt niet veel voor omdat ik me gewoon wel moe voel van al dat gepo**p. Morgen heb ik in de planning om met JW even naar vrienden te gaan in Friesland. JW gaat daar wat klusjes doen en ik kan me daar ook wel vermaken (als ik te moe ben daar op de bank), maar tja..misschien moet ik maar een luier om ofzo als we erheen rijden?? Haha gelukkig kan ik er om lachen, maar het is natuurlijk stiekem ook wel een beetje lastig... Goed we zien wel even. Ik kijk hoe het vannacht gaat en beslis dan op het laatst wel wat ik doe. Wat wel even leuk is om te vertellen, schreef ik gisteren ook al, dat ik vandaag 3 jaar longkanker heb. JOOOEEEEHOOE! Het klinkt wel alsof het een feestje waard is hehe.. Goed even serieus. Ik ben blij dat ik deze drie jaar nog heb geleefd. Hoewel het derde jaar wel veel zwaarder is geworden. Soms zie ik het even niet meer zitten, maar ik vind het leven altijd nog meer dan de moeite waard.

8 opmerkingen:

Die van A (Christel - Luc en Gaƫtan) zei

Ik ken je van het lezen, en ik moet zeggen, je bent een dappere meid!

Christel

Anoniem zei

Ik ken je ook van het lezen, en ik vind dat je het goed doet, en het nog maar veel jaren vol moet houden.

Eva van Zuiden zei

3 jaar! Natuurlijk ben je blij dat je nog leeft ondanks de soms erg moeilijke tijden!

Best reden voor een 'joehoe' dacht ik zo!!!

Liefs Eva

Esther zei

Gefeliciteerd met de 3 jaar.......wie had dat nou gedacht????? Volgende maand is het voor mij 4 jaar geleden en ga ik al naar de 5 jaar.....
Dat had ik echt nooit gedacht!
Ik denk dat ik maar voor de 50 ga......zal ik dan voor een big party gaan of heerlijk alleen met mijn gezinnetje vieren? Ik heb nog 3 jaar de tijd om daar over na te denken.
En nou maar hopen dat het geschijt een keertje ophoudt......pfffffft ik heb het met je te doen, want ik weet wat het is
Dikke X

Anoniem zei

Three years; woohoo is right! Congratulations girl--you are really tough and a survivor.

Love, Linnea

Marjolijn zei

Dat gesjees naar het toilet, sleurpt veel van je energie.
Hopelijk gaat het snel over.
3 jaar is al een hele tijd, maar bewijst wel dat je een kanjer bent..!!

Anoniem zei

3 Jaar leven met longkanker met erg weinig time-outs is ontzettend zwaar!! Toch een joehoe en een felicitatie waard, hoe dubbel dat dan ook weer is. Leef, geniet en probeer te stralen. Ik vind je een kanjer. Liefs Karinneke

Stephanie from Seattle zei

No way - exactly 3 years ago September 8, 2008 was my unexpected discovery as well. Be well my dear one.