zaterdag 10 september 2011

Thuisblijven

We zijn weer terug uit Friesland. Gisteren zijn we er ook blijven slapen en het was heel gezellig. Ik voel me weer iets beter dan gister. De darmperikelen zijn nog wel aanwezig helaas, maar ik kan wel weer wat dingen doen. Ik heb al weer een kleine wandeling gemaakt, lig niet meer de hele dag op de bank, maar moet dus wel zo nu en dan even maken dat ik op toilet kom. Ik ben al lang blij dat het de goede kant op gaat, ook al moet ik het nog wel rustig aan doen.

We hadden nog een paar dagen weg gewild, maar ik durf het nog niet aan om lang in de auto te zitten. We wilden naar HJ en F in Zwitserland en een paar dagen bij de ouders van JW langs in Duitsland. Ik durf het alleen nog niet aan om lang in de auto te zitten. Bovendien moet ik vrijdag naar de VU en dat wordt te kort dag. Vanmiddag heb ik thuis nog wel even heerlijk genoten van de zon , ik vrees dat dat voor de komende dagen er niet meer in zit..

1 opmerking:

Marjolijn zei

Ha, dat klinkt weer beter..!
Op naar een fijne zondag.