maandag 5 september 2011

Rommelt nog wel wat

Hoe gaat het..nou wel iets beter dan gisteren. Niet meer overgegeven en weer gestart met loperamide. Ik had eergisteren 1 pilletje genomen en vermoedde dat ik er misselijk van werd, maar vandaag was het weer feest met de darmen. Het was gewoon water( (als je begrijpt wat ik bedoel).
Pff wat voel je je dan beroerd. Ik heb de loperamide dus weer geslikt en besloten dat als ik er weer misselijk van werd dat ik dan meteen met de VU zou bellen. Maar vooralsnog gaat het goed. Ik houd mijn eten binnen vanaf een uurtje of 1500, heb vandaag nog niet overgegeven, maar kan niet zeggen dat ik me echt goed voel nog. Zal wel tijd nodig hebben. Nu ik me eten kan binnenhouden hoop ik op verbetering.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, daar ben je dan heel beroerd van.
Hoop echt dat het nu weer wat beter gaat..!!
Goede moed meis.

Esther zei

Pfffffft nieuwe medicijnen :(
Nou, ik weet heel goed waar jij het over hebt, want dit had ik altijd regelmatig met de Tarceva

HansDeZwans zei

Dat is alles behalve plezant. Hou moed. Sterkte.