woensdag 21 september 2011

Jongerengroep etentje

Vanavond heb ik gegeten met de jongerengroep die ik heb gevolgd bij het Behouden Huijs. Het was al een hele tijd geleden dat ik ze had gezien. Het was heel leuk. Heel leuk om te horen hoe het met iedereen was en waar ze mee bezig waren. Het vervelende was wederom mijn stem, af en toe kon ik mezelf echt niet verstaanbaar maken, zeker niet in een omgeving waar veel gepraat wordt. Ik probeer me er maar niet teveel van aan te trekken, maar het is wel ontzettend irritant.
We hebben meteen een vervolgafspraak gepland voor in Oktober. De planning is om te gaan bowlen ;-) Ik hoop dat ik me dan ook weer goed genoeg voel om mee te gaan.


3 opmerkingen:

Eva zei

Hi Karin,

Ook ik vond het erg leuk om
Jullie allemaal weer te zien :)

Als bowlen in oktober niet lukt.... Dan gaan we over op plan B

Voor nu slaap lekker

Marjolijn zei

Toch leuk die contacten..!!
Fijne dag vandaag.

Anoniem zei

Wat leuk dat je kennis hebt aan zo'n groepje.

Mij horen ze vaak ook niet met dank aan die geweldige stem.

Een fijne dag vandaag.

Groetjes Monique