zondag 4 september 2011

Pff in bed gebleven

Nou ik had gehoopt om me beter te voelen, maar heb vannacht wel vier keer moeten overgeven. Vandaag overdag was ik ook echt niets waard, de hele dag op bed gelegen, gelukkig stopte het overgeven wel in de middag, maar je voelt je zo moe en slap. Ik weet niet wat dit nu weer is. Ik kan van alles verzinnen, maar dan weet je het nog niet zeker. Omdat het overgeven is gestopt en ik wel wat binnen kon houden aan het einde van de dag kijk ik het nog even aan hoe ik me morgen voel. Ik baal er natuurlijk wel van, zeker nu net dit weekeind PP bleef. Hij is vandaag alweer op tijd opgehaald en JW heeft vanmorgen op hem gepast, wat zeker geen straf is want het is zo'n schatje. Hij vond het maar raar dat zijn tante in bed bleef liggen volgens mij ;-)

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Hé meis, dat spijt me.
Hoop dat het nu echt beter gaat.

Esther zei

Misschien bijwerkingen?? Of je hebt iets onder de leden??
Snel er weer boven op komen hoor ;)

Jeanet zei

Volgens mij gaat er ook een buikgriep rond, heb er al meer mensen over gehoord. In dat geval ben je er hopelijk gauw af, en valt het met de bijwerkingen mee. Hoop dat je gauw opknapt! Liefs!