maandag 19 september 2011

Pff..

Vandaag gebeld door het VU. Ik had afgelopen vrijdag bloed en urine laten testen en vandaag hoorde ik dat er in de urine ontstekingswaarden zijn gevonden. Ik zit weer eens aan de antibiotica. Ik ben benieuwd hoe het gaat met de afatinib samen. Mocht het niet goed gaan, dan moet ik bellen.
Mijn darmen waren ook weer lekker van slag vandaag. Bij de zus van JW gegeten, W had heerlijke nasi gemaakt met gado-gado. Echt heerlijk, maar waarschijnlijk wel iets te zwaar op de maag, een half uur later zat ik thuis op de wc. Goed niet echt dingen om vrolijk van te worden. Ik was het wel even zat aan het einde van de dag.

Vanmiddag heb ik mijn nagels door de moeder van JW laten inspecteren;-) Ik kreeg ook alweer last van pijnlijke plekken naast de nagel. Er was alweer een nagel bezig om in te groeien, maar die zijn nu verwijderd dus daar krijg ik hopelijk geen last meer van.

Morgen komt mijn moeder. Ik had in de planning om ook even de stad in te gaan. Hopelijk ben ik er fit genoeg voor.

3 opmerkingen:

Marjolijn zei

Hé meis, dat is weer pech.
Hopelijk heb je er niet al te veel last van.
Toch een fijne dag met je moeder.

HansDeZwans zei

Fijne dag met je moeder vandaag. Eerlijk gezegd, weet ik nooit goed wat ik je moet vertellen. Jij maakt zoveel ellende mee dat ik mij schuldig voel als ik mezelf eens niet goed voel. Konden wij maar meer voor jou doen. Ik wens je elke dag voldoende moed en sterkte. Liefs, Hans

Anoniem zei

Ik hoop dat het morgen een mooie dag wordt en dat jullie lekker kunnen statten.

Ik ben maar aan het wehkamp en zalando winkelen geweest hahaha

welterusten alvast, groetjes vanuit zwolle.

Monique