donderdag 1 september 2011

Krassende kraai

Vandaag weer allerlei nieuwe pillen bij de apotheek gehaald. Voor de bijwerkingen van de medicijnen die ik nu gebruik. Voornamelijk om iets tegen de darmproblemen te doen. Gelukkig is het vannacht en vandaag overdag wel beter gegaan dan de afgelopen dagen. Nog niet weer naar het toilet hoeven rennen. Mocht het weer erger worden dan heb ik er nu medicijnen voor in huis. Verder is het nogal vervelend dat mijn stem zo hees is. Het kost echt energie en soms houd ik maar liever mijn mond. Ha ha lekker gezellig dus hier in huis ;-) Ik hoop dat het wel verbetert, ik klink nu als een krassende kraai.

5 opmerkingen:

Marjolijn zei

Ja, ook het wennen aan bijwerkingen kost energie.
Toch een heel fijn, aangenaam en zonnig weekend meis. Geniet er volop van...!!

tricky zei

hoop dat je die medicatie zo weinig mogelijk nodig hebt... en dat die kraai snel opkrast ;-)
sterkte met de bijwerkingen en het wennen aan de nieuwe medicijnen... (krijg je nu ook erbitux?! want dat neem ik al behoorlijk lang, met alle gevolgen vandien!)

Loekie zei

Die kraai gewoon lekker los laten in de tuin.

HansDeZwans zei

Weet je, af en toe eens niets moeten zeggen, kan ook wel eens deugd doen. Een heel fijn en zonnig weekend gewenst.

Anoniem zei

Heel vervelend die stem, Ik houd ook meer mijn mond en laat eduard regelmatig het woord doen aan de telefoon bijv. Komt ook wel eens goed uit moet ik zeggen hahaha.

Vervelend zeg die bijwerkingen maar gelukkig heb je nog wat ter ontlasting van die bijwerking achter de hand.

Prettig weekend, gr. Monique en wat zeg jij altijd....kop d'r veur hé hahaha