woensdag 22 juli 2009

Moeilijk

Het is momenteel moeilijk om de dagen door te komen en mijn draai te vinden. De vakantie zit erop, het leven gaat gewoon door, vrijdag de scan en vandaag ook vernomen dat Ria Brieffies een (ex)-zangeres van de Dolly Dots is overleden aan longkanker, bij mijn laatste controle 3 maanden geleden zat ze naast ons in de wachtkamer. De naderende scan van vrijdag erbij en genoeg ingredienten om niet al te blij van te worden

Een voor mij belangrijk signaal dat ik een beetje in de put zit is dat ik vanmorgen geen reden zag om mijn bed uit te komen. Wakker worden met een beklemmend gevoel, waarom zou ik eruit gaan? Het scheelt dat JW er is en me altjd weer kan opvrolijken, maar ook hij heeft het wel lastig.

Als je samen geen toekomst meer hebt is het ontzettend moeilijk om NU te genieten. Nu genieten vraagt om een rustig gevoel, met een open vizier naar de toekomst kijken en toch ook wel bezig zijn met je leven , wat je nog wilt en hoe je dat samen gaat realiseren.

Ik hoop dat ik mezelf weer een beetje bijelkaar kan rapen. Morgen gaan we in ieder geval alweer naar Heemstede en dat is altijd heel gezellig. Na de scan weet ik weer waar ik aan toe ben en wat ik de komende periode kan ondernemen..

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, meis dit zijn lastige dagen zo voor de scan.
Die maakt dat je weer even pas op de plaats moet maken. Om daarna weer met veel goede moed en kracht door te kunnen, met alles wat je wil doen.
Ik duim heel hard voor je.
Goede rit vanmiddag en voor morgen veel goede moed en sterkte.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ik hoop ook dat jij je bij elkaar kunt rapen, want dit blijven moeilijke dagen. Het is wat jij in je hoofd hebt en jij kunt pas weer verder kijken na vrijdag. Gezellig vandaag de afleiding in Heemstede en dan is het morgen al vrijdag. Natuurlijk hoop ik en ga ik van een goede uitslag uit. Ik duim voor je. Sterkte en liefs Ibella

Jeanet zei

He lieve Karin,

Het blijft een rollercoaster, niet? Tegen de tijd dat er weer gescand gaat worden roetsj je naar beneden. Tot dusver om daarna weer lekker omhoog te schieten. Ik duim vreselijk hard voor je dat de uitslag weer net zo goed s als de laatste keer.
Voor de afleiding moet je je eigen blogs een door Google laten vertalen in het Engels en ze dan nog eens lezen. Handige gadget, maar soms ook wel hilarisch!

Sterkte lieve Karin!