woensdag 15 juli 2009

Preikestolen


Het was een erg goede dag vandaag! En waarom? Ik ben samen met JW naar de Preikestolen gelopen. Het was best een klim, 1,5 uur hebben we continue geklommen zonder pauze. Dat is ongeveer 4 km lopen en ongeveer 600 meter stijgen, en weer terug 4 km lopen maar dan daal je dus dat kost minder inspanning (hoewel het wel zwaar voor je knieen en gewrichten is). En ik kon het goed volhouden! Minstens net zo goed als JW zelfs. Dat geeft me wel wat zelfvertrouwen.

Het was wel snertweer onderweg net flinke plensbuien af en toe. Dat droeg alleen maar bij aan het "bikkelen". JW had paraplu's meegenomen. Ik vond het wat raar om met een paraplu de berg te beklimmen maar JW had dat geleerd van volgens hem een hele stoere Bergfuhrer (Siggi) op zijn Urial trips.

De foto is genomen door JW op de Preikestolen natuurlijk, ik heb een wit jasje aan en een paraplu bij me. Ik schrik me iedere keer een hoedje als ik een foto van mezelf zie. Vooral van mijn rare haar en mijn gehavende gezicht. Ik denk dan wel meteen:"Niet zeuren je loopt hier nog rond".

We zijn nu weer in Stavanger, morgen weer verder naar Kvinesdal.p.s. We vroegen of het hotel een sauna had (stond in de folder). Het meisje achter de balie zei" Is dat een kleinhokje met stoom dat heel heet wordt?" Wij "JA!". Dat was er dus niet. Volgens het meisje ook niet in Stavanger. Of het meisje was raar of ze hebben hier geen sauna's. Misschien in het Kvinesdal.

2 opmerkingen:

Esther zei

Zo, weer een paar logjes van jou bijgelezen ;) Sorry, ik doe dat niet elke dag, want ik geniet ook van het fijne weer hier e daar hoort geen pc bij. Ik snap je moeilijkheden over het echte genieten met al die shitzooi achter je, maar toch voor jou en JW blijf in het NU leven, geniet van elkaar en alle mooie dingen om je heen ( waar wij nu ook een beetje van meegenieten) en super dat jij je veel fitter voelt, dan gaat de rest ook gemakkelijker ;)

Gr Es

Ibella zei

Fijn dat het een goede dag was en dit is voor je zelfvertrouwen zeker heel goed. wat maken die paraplu`s dan uit, je kunt beter droog boven komen, dan de rest van de dag nat zijn, zei moeders haha.
En je haar en gezicht, het hoort nu even bij jou, probeer het van je af te zetten, daar waar je het voor doet is veel belangrijker.
Liefs Ibella