donderdag 16 juli 2009

Kvinesdal


Vandaag zitten we in Utsiken een hotel in het Kvinesdal. Hier blijven we maar 1 nachtje. Het is al geen verassing meer ook hier is de omgeving ontzetend mooi. We kwamen tegen een uurtje of 12.30 in het hotel en hebben 's-middags door de omgeving gereden.

Onze reis gaat snel, we doen veel indrukken op en vervelen ons geen moment. Fysiek gaat het ook goed. Ik merk dat het vele slapen me goed doet. Wel is het emotioneel best zwaar zo nu en dan. Ook al gaat het fysiek beter, de tarceva is wel steeds meer kleine dingetjes aan het veranderen in mijn lichaam. Op een vakantie zoals deze maak je natuurlijk veel foto's en als ik mezelf dan zie dan denk ik mmm, je kan echt zien dat ik gehavend ben. Lang niet meer de sportieve, fitte onbezonnen Caroline. Tuurlijk is het zo dat ik weet waarvoor ik de medicijnen slik en dat ik ontzettend blij ben dat ik er nog ben, maar het neemt niet weg dat het soms wel confronterend is.

Ook zie ik op tegen het naar huis gaan. Ik heb zin om mijn familie weer te zien, maar ik zie op tegen de scan en de daaraan voorafgaande stress..Gelukkig beheerst het niet onze vakantie maar het spookt wel steeds meer door je hoofd.

Ibella, ik ben in je boek begonnen en ik ga er zo weer lekker in verder lezen, mooi boek dus:)

3 opmerkingen:

Ibella zei

Het moment van dichterbij komen van de scan en controle geeft zo wie zo stress, waar je ook bent, ben ik bang. Het is een gegeven waar niemand onderuit komt. Het zit in je en blijft je bij totdat de controle voorbij is. Afleiding is goed en gelukkig dat jij je fysiek wat beter voelt en kun je meer aan, ook geestelijk. Dan is goed slapen heerlijk. Ik had inderdaad gehoopt dat het een leuk, otspannen boekje zou zijn.
geniet nog van jullie honnymoon, want het is toch een prachtig land.
Goede en leuke, gezellige dag vandaag, liefs Ibella

Marjo zei

Lieve Caroline,

Ik heb al jullie reisverslagen gelezen. Jullie maken al weer een mooie reis. Fijn dat je er toch zo van kunt genieten. De scan en de kuka blijven spoken. Ik herken het zo van wat jij over de tarceva schrijft. Je mag dan de egfr factor hebben maar je moet er ook wel wat voor doen en voor over hebben. En dat valt lang niet altijd mee.
Veel plezier nog.
Dikke knuffel, Marjo

Esther zei

Tja, nooit super die stress voor een scan, maar geniet toch maar lekker van jullie reis!
Ehhhhh Ibella? Welk boek? Ben jij ook al aan de schrijverij hehe?