donderdag 9 juli 2009

Metro dagkaart


Vannacht hebben we redelijk goed geslapen in het hotel, ik had erg last van mijn darmen maar twee paracetamols, warme douche op mijn buik en een hand van JW deden wonderen en na een uurtje was de pijn weg. Ik had wel enorm rare uitslag op mijn buik en rug vannochtend maar dat is alweer weggetrokken.

Vandaag hebben we een dagkaart gekocht voor de metro en ons eerste doel was vannochtend het Munchmuseum en daarna zijn we naar het Vigelandpark geweest (foto is ook daar gemaakt). Vanmiddag hebben we lekker uitgebreid gelunched met zicht op het Oslofjord. De rest van de middag hebben we rondgereden met de metro en hier en daar geshopped. Ik heb zelfs een korte broek gekocht.

We hebben net lekker gegeten in het Venner restaurant (met internet) in Grønland, leuke buurt in Oslo!

Ik voel me best wel goed vandaag en morgen reizen we af naar Ulvik, daar hebben we zin in. Lekker weg uit de drukte en relaxen in een rustige omgeving.

5 opmerkingen:

Jeanet zei

Oeh, dat hotel ziet er leuk uit!
Zo te lezen vermaken jullie je weer prima.
Is het eten in Noorwegen goed? Veel vis zeker? Rendieren?
Geniet ervan, meneer en mevrouw Top!
Liefs.

Esther zei

Klinkt goed allemaal;)..tja, die darmen...wat een ellende he? Vorige week hadden we van het orkest als afsluiting een BBQ en ik had zo last van mijn darmen, dat ik heel snel was uitgegeten hehe.
Op de foto's te zien, is het daar droog? Lekker blijven daar, want morgen wordt het hier herfstweer ;(

Marjolijn zei

Leuke foto, meis.
Dat jullie genieten is duidelijk.
Geniet er maar volop van..!!

klep zei

oh joh, dat is gewoon de keukenhof! niks niet noorwegen!!


hoop dat jullie je goed vermaken, de verhalen klinken allemaal goed! (naja, de darmen moeten nog iets beter meewerken, maar daar valt mee te leven, toch?)

geniet er van!

Ibella zei

Wat leuk dat je ons zo laat meegenieten van jullie reis. Het klinkt allemaal goed en de foto is mooi. Ja, vannacht was het zeker herfst, dus ik hoop voor jullie op beter weer.
Blijf genieten van alle moois.
Liefs Ibella