zaterdag 11 juli 2009

9


We hebben heerlijk geslapen vannacht. We zijn wel vroeg opgestaan omdat we de Flåmspoorweg vandaag wilden doen in combinatie met een fjordcruise. Nou dat is gelukt.

Ik weet niet precies hoe en wat en waarom maar de tarceva hakt er weer behoorlijk in. Niet op mijn darmen dit keer maar wel op mijn ogen. Ik krijg op mijn oogleden gewoon ontstekingen. De ontstekingen resulteren in puistjes en die irriteren mijn ogen weer. Bovendien lijkt me hoofdhuid wel in brand te staan en kan ik met mijn haar gewoon niks meer beginnen.

Soms denk ik wel, ik kan wel een paar prestatie indicatoren op mijn blog plaatsen. De volgende indicatoren kan ik me zo indenken, ik scoor ze maar gelijk voor vandaag

Schaal:
1= slechter kan niet
2= slecht
3= redelijk slecht
4= vervelend
5= irritant
6= mooier wordt het niet
7= normaal
8= goed
9= zeer goed
10= beter kan gewoon niet

Twee categorien:
- Emotioneel:
- Angst - 8
- Verdriet - 8
- Boos - 6
- Blij - 8

- Fysiek:
- Rugpijn - 10
- Huidpijn - 3
- Oogpijn\irritaties - 3
- Darm problomen - 10
- Nagelriemen pijn - 7
- Vermoeidheid - 8

Nou pretty good toch? das gemiddeld eeehm... 7.1. afgerond 7. Best goed voor een kuka patientje ik denk zelfs wel goed voor een gezond mens.

Ik ben nu tijdens het schrijven van de blog helemaal wel tevreden. Ik zit op het balkon van de "fjord suite" in Ulvik. We hebben net gebadderd in het bubbelbad en ik zit nu beetje te lezen. Af en toe kijk ik even op en zie een bootje voorbij varen over het fjord. Aan de kanten van het fjord de bergen, met op sommige hoge toppen zelfs sneeuw. JW zit met een tevreden blik tegenovermij met een biertje. Dus nu scoor ik denk ik wel een 9 overall.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Zo is het meis, een hele goede score...!!
En hou vooral die laatste 9 maar goed vast.
Geniet van alles, maar dat lukt heel goed zo te lezen.
Dat ga ik ook doen, ik trek er ook op uit, naar een voor jullie bekende streek, het Groninger land.
Ik ga genieten!!
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Een TOPpie score, hopelijk kun je dit vasthouden
Liefs Ibella