donderdag 2 juli 2009

Bijna zover

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en wakker gebeld door E en S van de HBES-bakkers;) Ze hadden appeltaartvormen nodig die wij allemaal in bezit hadden na al die taarten die ze ons hebben gegeven. Eenmaal uit bed hebben we lekker ontbeten in de tuin en zijn we alvast spullen klaar gaan maken voor morgen. Tassen die mee moeten, een tas voor in het hotel, een extra paar schoenen..

Daarna nog wat boodschapjes en toen lekker naar de Papiermolen. Een openluchtzwembad vlakbij. Heerlijk even op een kleedje in het gras gelegen (uiteraard in de schaduw, wel lekker in bikini). Nu zitten we lekker weer in de tuin en zometeen komen vrienden uit Heemstede even langs, morgen zijn ze ook op de bruiloft. Ze zitten vanavond in een hotel in de buurt. Ik ben nog steeds niet gestressed, maar zit wel steeds met JW te praten over hoe het morgen zou gaan. Ik hoop dat het droog blijft morgen, er is een kans op onweer in de middag..

Ik voel me redelijk goed. Zo af en toe nog wel de rare druk op mijn rug en borst, maar ja dat heb ik al zo lang..als ik maar lekker bezig ben dan denk ik er niet teveel aan. na morgen zien we wel weer...

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Daar is hij dan luitjes...de grote dag....Jullie dag..!!!
En het wordt een onvergetelijke dag, dat weet ik zeker.
Aan alle voorbereidingen ligt niet, daar hebben jullie hard aan gewerkt.
De vogels fluiten, de zon komt al op. De mogelijke regen hou ik hier wel vast in het zuid westen.
Dus niets in de weg om niet mee te werken.
Lieve Caroline en JW, van hieruit een hele mooie dag gewenst, veel geluk en alle goeds voor jullie beidjes.
Van harte proficiat.
Geniet van alles wat zich voordoet vandaag, en alle dagen.Morgen, de vakantie die nog volgt.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ik duim voor jullie mee dat het heel mooi weer blijft. Laat alles lekker over je heen komen en geniet van elke minuut. Het gaat zo snel voorbij deze dag. Lach om iets wat niet vlekkenloos gaat, het geeft niet. Het is jullie dag en die gaat vast prachtig worden, met familie en vrienden.
Liefs Ibella

Berend zei

In gedachten zijn Nelleke en ik vandaag bij jullie en jullie familie, vrienden en gasten. Enjoy it to the max!

Jeanet zei

Oy mensen, heb even gedag gezegd bij het stadhuis, en Karin ziet er vandaag prachtig uit! Heel mooi groen setje, met very nice shoes! Wauw!

Karin, hoop dat de dag nog mooier wordt dan je hoopt, aan het weer zal het niet liggen!