zondag 12 juli 2009

Os

Vandaag hebben we langer dan de bedoeling was in de auto gezeten. Ik had gisteren mijn jasje verloren in Flåms toen we met de Flåmspoorweg naar Myrdal gingen. JW heeft het ticketbureau in Voss (waar we langskwamen) zover gekregen dat ze hun collega's in Flåms gingen bellen om te vragen of mijn jasje er gevonden was. En ja hoor ze hadden hem. Het is best een stoer\duur jasje dus we zijn hem meteen gaan halen. Een de-tour van plm 90 minuten. Inclusief 2x een tunnel van 12 km. Daarna moesten we nog naar Os waar we nu zitten.

Al met al dus nogal wat gereis. En dat eist zijn tol bij mij. Ook al heb ik erg goed en lang geslapen afgelopen nacht, ik ben erg moe. Ik kan me nog herinneren dat Postmus zei toen ik begon met Tarceva dat de bijwerkingen erger werden naarmate je langer Tarceva gebruikte. Ik krijg ze nu ook allemaal 1 voor 1 erger dan ooit. Vandaag is het de moeheid denk ik. Ik hoop wel dat het van de Tarceva is de moeheid.

Ik wil voorkomen dat dit een klaagblog wordt dus na het moeheidsverhaal vermeld ik meteen maar dat we weer in een erg mooi hotel zitten, heeeerlijk gegeten hebben aan weer een prachtig fjord. Niet te vergeten dat ik de hele dag in de auto "Oooo" en "Aaaah" heb geroepen over het landschap waar we doorreden. Noorwegen is echt prachtig van wat ik nu allemaal gezien heb.

Weltrusten.


3 opmerkingen:

marjolijn zei

Hoi luitjes,
Ja, dat geloof ik dat je veel Ahh en Ohh's mag roepen. Wat uit andere verhalen weet ik dat het een prachtig land is.
Geniet er volop van.
Gelukkig jasje terug gevonden, vandaag maar wat uitrusten, dan ben je weer bij.
Veel plezier.

Ibella zei

Vermoeidheid kan ook zeker van de tarceva komen. Toen ik er vorig jaar me stopte, kreeg ik zoveel meer energie. Na een nachtje goed slapen, kun je er hopelijk weer tegen aan. Natuurlijk heb je voor een mooi jasje het er wel voor over om extra heen en weer te reizen. Fijne dag vadaag.
Liefs Ibella

Esther zei

Gelijk hoor, als jij je jas terugwilt, gewoon ophalen en dan maar iets langer slapen.
Ik weet niet of vermoeidheid bij Tarceva hoort. Voor een longkankerpatient met Tarceva ben ik niet altijd heel erg moe. Ik was dat wel in april, maarja toen was ik ook net bestraald. Ik weet niet hoe lang jij de Tarceva slik, maar ik slik het nu 10 mnd 150 mg (de volle pond dus) Ik moet wel zeggen dat de lat steeds hoger komt te liggen en het achteraf best wel meevalt, ondanks dat ik er toen veel last van. Over het algemeen heb ik veel last van mijn darmen, uitslag (ik smeer de gehele dag van allerlei troep van de dermatotloog) en korstjes in mijn ogen (heb ik ook oogzalf voor) De jeuk die ik pas geleden onder mijn voeten had, was echt niet fijn, maar de erst???? Je went er aan! De ene keer heb je last hier van en de andere keer daarvan...het is net een kringetje. Maar het belangrijkste is dat het medicijn helpt, dan weet je waar je het voor doet, toch???
Jullie genieten in elk geval wel van jullie honeymoonreis!!

Liefs Es