vrijdag 31 juli 2009

Herinneringen

Ik voel me heel goed en hoop me zo nog even te blijven voelen. Morgen vertrekt JW naar Oostenrijk. Ik zal hem wel missen ook al zit hij in de buurt. Het afgelopen jaar is het nog niet voorgekomen dat we elkaar langer dan twee dagen niet gezien hebben. Bij zijn vertrek en mijn vertrek zondag komen ook allerlei herinneringen boven van vorig jaar. Toen gingen we ook samen naar Oostenrijk, toen was ik al heel ziek. In de week dat JW toen weg was met zijn vrienden lag ik elke nacht in de logeerkamer met stapels kussens achter mijn hoofd en het raam wagenwijd open. Op die kamer lag ik dichter bij het raam dan onze eigen slaapkamer. Vorig jaar sleepte ik me elke dag naar mijn werk, ik voelde me wel moe en hoestte me rot maar sportte nog volop en had echt zin in de vakatnie. Na die vakantie zou het wel beter gaan, oververmoeid en een niet voorbijgaand griepje... Dat bleek dus nogal anders uit te pakken. Ik weet 1 ding zeker, na de komende week Oostenrijk kom ik fitter terug dan vorig jaar.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Natuurlijk ga je JW missen.
Maar toch hoop ik dat je ook volop gaat genieten van de berglucht, deze week samen met je ouders, een dagje tussendoor met JW, de mooie omgeving, een mooie wandeling, lekker slapen, een mooi boek en verder van alles wat er zich nog meer aandiend en op je paadje komt.
Maar dat gaat zeker goed komen...!!

Ibella zei

Ben ik net op tijd om je weer een hele fijne vakantie te wensen.
Ja, wie denkt er nu aan, wanneer je 29 jaar bent, dat die klachten van de longkanker komen. Gelukkig ben je heel goed opgeknapt en heb je een enorme conditie en dat is in jou voordeel. Geniet deze week samen met je ouders van de bergen en de wandelingen.
A.s. zaterdag gaan wij ook weer weg voor een week, tenminste wanneer Marian niet zieker wordt.
Liefs Ibella