zaterdag 18 juli 2009

Regen

Vandaag was het een enorme regenachtige dag. Regen regen regen. We hebben alleen een kleine wandeling van plm 7 kilometer kunnen maken tussen de buien door. Laatste 20 min met paraplu. De wandeling heeft me wel goed gedaan. Het geeft altijd zelfvertrouwen en de pijntjes lijken altijd wat minder te worden met beweging.

Vannacht hadden we een slechte nacht: om plm 03:00 uur werd de deur van onze hotelkamer ontgrendeld van de buitenkant en niet zachtzinnig opengegooid. JW zat rechtop in bed, maar voor hij wat kon zeggen was de indringer hem al weer gepeerd. JW er achter aan op zijn wandelschoenen met daarboven een mooie blauwe badjas. Na een kwartier kwam hij terug met een bebloed gezicht en en gescheurde badjas. "Ik heb hem te pakken gekregen" zei hij grimmig, terwijl hij zijn gescheurde wenkbrauw droog depte met een handoek. Hij ging zitten op bed en zei "Ga maar slapen schatje, alles is veilig". En met een gerust hart sliep ik verder.

Je kunt wel merken dat de regen de meligheid tot een erg droog niveau brengt. JW kwam wel na een 15 min terug, maar niet gewond en met een saai verhaal dat ze onze kamers omgewisseld hadden en de nachtwaker de sleutel zocht. Het blijft raar verhaal maar geen spektakel.

2 opmerkingen:

hendrike zei

ha,ha,je moet een boek gaan schrijven joh!
Hopelijk is het weer de komende dagen beter.

Esther zei

Je maakte het best wel ff snappend....leuk logje ;)