vrijdag 10 juli 2009

Ulvik en Voss

Vanmorgen zijn JW en ik om 07:00 uur al opgestaan. We wilden niet te laat vertrekken omdat we een behoorlijke reis voor de boeg hadden. Zo'n 6 uur in de auto onderweg naar Ulvik.
Naarmate we verder van Oslo wegreden werd het landschap ruiger en werd het steeds rustiger. Via het Haldangerfiddafjord reden we naar Ulvik. Onderweg zijn we een paar keer gestopt. Bij een plaats waar ontiegelijk veel miljoenen jaren geleden een meteoriet is ingestort. Dat viel een beetje tegen ;) Daarna bij een enorme waterval die was indrukwekkender.

Toen we er bijna waren moesten we het laatste stukje met een veerboot en je raadt het nooit, wie komen we daar tegen? HBES bakkers...
We hadden met ze afgesproken uiteraard en ik zit bij hen op een camping mijn blog te typen. We zitten zelf in het Rica Bracines hotel in Ulvik. Echt een supergaaf hotel met uitizcht op Hardangerfjord..De ANWB heeft een suite voor ons geregeld, omdat we zeiden dat het onze honeymoon was..er zit een bubbelbad in onze hotelkamer en als je naar buiten kijkt zie je het hele fjord. Super! Vanavond gaan we gezellig wat drinken met de HBES-bakkers, we zien ze morgen nog en dan gaan we beide ons eigen weg weer.

We hebben zeker geen spijt van onze Noorwegen trip tot nu toe!

1 opmerking:

marjolijn zei

SUPER....!!!
Geniet er maar volop van.