zondag 26 juli 2009

Weer weg...

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen en toen even gesport met JW. In de loop van de middag zijn we naar mijn opa's verjaardag geweest en het was heel gezellig. Al mijn neven en nichten met kinderen en ooms en tantes.
Verder ben ik einde van de dag op zoek gegaan naar een pension in Oostenrijk. Ik ga weer een weekje weg. Jw gaat wandelen met vrienden in Oostenrijk, ik zou ook nog heel graag willen wandelen. Nu het in Noorwegen zou goed ging en de scan zo goed, wil ik heel graag nog lekker in de bergen lopen.
Ik ga met mijn ouders die kant op, het lijkt me super om met hen de bergen in te gaan en wat tochten te maken. Niet meer zo intensief als ik gewend ben, af en toe een rustdag met een mooi boek en ook een dag met JW lopen die toch in de buurt zit. Moeten de mannen hem een dagje missen, maar ik denk dat dat geen probleem zal zijn ;)

Morgenvroeg heb ik weer creatieve therapie, een vervolg op de groep die ik gedaan heb. Ik hoop dat ik deze groep wat vindt,maar dat zie ik morgen wel weer.

4 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk meis, leuke dingen in het vooruitzicht.
Voor vandaag veel succes met de creatieve groep, dat gaat je wel lukken.

Sandra zei

Wauw Karinolina,

Wat een goede berichten!
Nog gefeliciteerd met je nieuwe achternaam! En jullie trouwen. √Čn met die hele goede uitslagen natuurlijk!
Wat een pak van je hart zeg.
Ik ben heel blij voor jullie.
Geniet lekker van elkaar en van Oostenrijk.

Liefs,
Sandra :)
www.depaarsepanda.nl

Anoniem zei

hallo karin top meijerink
klinkt goed he,
wat weer een geweldige uitslag, daar kun je mee verder ,nu lekker weer wandelen met de fam ,geniet ermaar van,bert en ik wensen jullieeen hele fijne tyd in oostenrijk veel liefs,ook voor jw.

Marjo zei

Lieve Caroline,

Wat gebeurt er veel in 1 week! Het is geweldig dat je scan weer goed is. Hopelijk volgen nog vele goede scans. Je hebt best veel meegemaakt in de laatste 3 maanden en dan kun je een positieve balans opmaken. Ik vind dat je een goede keus hebt gemaakt om de tarceva niet te verlagen. Zelf merk ik weinig verschil qua bijwerkingen tussen 100 en 75 mg.
Veel plezier met alles!

Veel liefs, Marjo