woensdag 22 juli 2009

Bezoekjes

Poe het is best laat..vanavond hebben we gegeten bij de zus van JW en daarna lekker buiten in de tuin gezeten tot het opeens 00.00 uur was. Heel gezellig. Overdag ben ik bij mijn zusje en ouders geweest. Mijn zusje heeft net een nieuw huis en die heb ik even bewonderd en daarna hebben we bij mijn ouders lekker in de tuin gezeten.

De stress voor vrijdag begint nu toch wel op te lopen. Wat als het vrijdag niet goed is? Wat als ik aan de chemo moet? Heb ik dan nog wel de kwaliteit van leven die ik nu heb? Alle plannen die ik wil maken laat ik allemaal wachten tot ' de scandag' weer geweest is, ik kan me moeilijk ergens toe zetten en heb constant ' de scan' in mijn hoofd.

Zonde van deze dagen, ik weet het, maar probeer het maar eens niet te doen...

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, meis dat kan ik me heel goed voorstellen, dat de spanning stijgt.
Het is niet makkelijk en zeker niet met deze controles waar weer zoveel van afhangt.
Probeer toch nog een beetje afleiding te vinden anders duren deze dagen ook nog heel lang.
Sterkte meis.

Dries zei

Nerves and butterflies are fine - they're a physical sign that you're mentally ready and eager. You have to get the butterflies to fly in formation, that's the trick!

hendrike zei

Ja,heel herkenbaar wat je schrijft,ook het uitstellen,hoewel ik ook wel keren heb dat ik er totaal niet mee bezig ben vlak voor een scan,kan het me andere keren ook zo enorm bezig houden.
Het helpt alleen zo weinig,maar ja....
Misschien toch wat afleiding proberen te vinden?
In elk geval heel veel sterkte de komende dagen!! En ik ga duimen voor een enorm goede uitslag.