vrijdag 17 juli 2009

Vradal


Ondanks dat het vandaag een reisdagje was (3,5 uur auto) hebben we vandaag nog 2 uur op een groot meer (40km lang) gevaren en rondgedobberd met een motorbootje. Een bootje met een echte motor huren leek JW altijd al wat, maar de prijzen zijn over het algemeen nogal een afknapper. Zo niet hier in Vradal, bij een kunstenaar die in zijn gallerie de vvv beheert en ook bootjes verhuurt was het maar 100 kronen per uur voor een motorsloep. We hebben zelfs gezwommen in het meer, best koud maar wel lekker.

Eerst hebben we met de boot alle snelheden uitgetest en daarna rustig rondgedobberd.Jw moest zelfs nog een keer de boot uit de blubber drukken, toen we in TE laag water waren gekoerst. Eenmaal ronddobberend dacht ik, kom op in het water :) Na gehannes in de boot om mijn bikini aan te hijsen ben ik er in gesprongen. Ik schrok even van de diepte en de kou en ben snel weer in de boot geklommen, nog een heel werk. IN mijn bikini heb ik nog een tijdje op de boot gezeten lekker over het meer kijkend, maar ik zag ook al snel rode vlekken op mijn huid ontstaan en overal droge plekken komen. Weer een confrontatie met de kuka..tarceva en zon gaan voor mij in ieder geval niet goed samen. Na mijn sprong in het diepe heeft JW een heuse DUIK genomen en zelfs nog even gezwommen, ik zat lekker met de fotocamera te knippen.

Het hotel waar we nu zitten is zo ouderwets dat het wel weer lachen is. Het is echt een hip hotel geweest denk ik in de jaren 50. Het is wel schoon en de bedden zijn prima.

Ik ga morgen met JW een hiking trail doen welke en hoe zwaar weten we nog niet. Dat zien we morgen wel.

1 opmerking:

Ibella zei

Brrr, dat was vast koud, goed hoor. Misschien toch maar een T-shirtje aan houden, niet leuk, maar je hebt waarschijnlijk nog helemaal geen zon op je huid gehad.
Veel plezier vandaag en succes.
Liefs Ibella