dinsdag 14 juli 2009

Stavanger

Vandaag zijn we naar Stavanger gereden. Dat was wel 4 uur rijden, met twee veerboottochten. Het was wel een hele mooie reis met zonnig weer. Momenteel zitten we in een Big-Mac o eeh Burger King mijn blog bij te werken met een milkshake. In het hotel hebben we geen internet.

Ik houd het vandaag dan ook niet al te lang. Het is in ieder geval fijn om te schrijven dat ik me een stuk fitter voel dan de afgelopen twee dagen. Bij het minste geringste kon ik wel in slaap vallen, maar vandaag ben ik weer helemaal fit.

We hebben lekker door Stavanger gewandeld, heerlijke vis gegeten en als het een beetje met het weer en mijn energie gaat willen we morgen een tocht maken naar de Preikestolen.

2 opmerkingen:

Ibella zei

Ik ben blij dat jij je wat fitter voelt, heb je ook wel nodig voor die wandeling naar de rots. Het lijkt me heel spectaculair. Gelukkig dat jullie van vis houden.
Fijne dag vandaag
Liefs Ibella

Anoniem zei

Wat fijn dat je je fitter voelt!
Leuk ook om zo jullie reis een beetje mee te maken!
Liefs Hendrike