woensdag 1 juli 2009

Pedicure

Ook al hadden we niet zoveel gepland vandaag (althans ik niet, JW wat meer), het is toch nog weer een drukke dag geworden, maar wel een hele leuke.
Vanmorgen zat ik al om 1000 uur bij de kapper, mijn wimpers zijn bijgeknipt, geverfd en mijn wenkbrauwen geepileerd. Best lekker zo'n behandeling.

Tegen het einde van de middag zijn we naar Friesland gereden, een vriendin van JW had een huisje op het oog en we zijn even wezen kijken.
Eenmaal terug in Groningen hebben we even op een terrasje gezeten met een vriend van JW die net over was uit Amerika. Hij komt ook aanstaande vrijdag en zit al in een hotel in Groningen. We hebben even een welkomstdrankje gedaan bij Roezemoes op het Zuiderdiep en daarna , alsof we dat de afgelopen tijd nog niet genoeg hebben gedaan en het nog niet druk genoeg hadden gehad: Uit eten bij Lukkien. Dit is een erg leuk restaurantje in Helpman vlakbij waar we wonen.
We hebben hier gegeten met de ouders van JW , het was erg gezellig. Lekker buiten gezeten in de tuin en heerlijk gegeten.

Eenmaal thuis werd JW even gepedicuurd door zijn moeder en ze heeft (na lang aandringen door JW) ook even naar mijn voeten gekeken. Ze constateerde dat ik ingegroeide teennagels had en dat het geen ontstoken nagelriemen waren... ha ik maar denken dat het door de tarceva kwam. Wellicht is het een combinatie dat kan natuurlijk ook maar haar behandeling heeft me wel opgelucht. Ik zit nu nog weer even met mijn voeten in de soda lekker buiten in de tuin. Het is heerlijk aan het afkoelen nu.

Morgen nog een lekker rustig dagje , alles is nu echt wel allemaal geregeld bijna en dan vrijdag (YESSS!)

6 opmerkingen:

marjolijn zei

Vandaag dan maar echt rustig aan doen. fijn dat je van top tot teen verzorgd bent.
Gelukkig geen ontstoken nagelriemen, maar ingegroeide nagels kan ook pijnlijk zijn. Maar gelukkig nu verholpen, weer een zorg minder.
Meisje neem je rust vandaag en voor morgen een fantastische dag.
Alle geluk en goeds voor jullie.
Het gaat een onvergetelijke dag worden.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Nog één nachtje slapen en dan is ht zover. Gelukkig valt het met de nagels mee en dat is een zorg minder. Morgen kom ik naar je zwaaien en jullie bewonderen. Ik draag wit en rood en rose/rood mutsje
Liefs Ibella

marjolijn zei

leuk, dat Ibella komt zwaaien....
Ze zwaait vast voor mij mee.
Dus als je haar ziet zwaaien en even met twee handen, ben ik er bij met een handje.
Liefs en een fijne dag morgen.

Hendrike zei

Lieve Caroline,
Ik wil je voor morgen een ontzettend mooie dag toewensen.Jammer dat je zover weg woont,anders had ook ik zeker komen kijken.
Maar ik zal zeker aan je denken.
Het zal vast ook een dubbele dag zijn,met een lach en een traan. Mijn vriendin is laatst op zo'n zelfde manier getrouwd,het was ontroerend,een lach en een traan maar ze straalde.
Net als jij dat morgen zal doen,met iedereen die je lief is om je heen!.
Liefs Hendrike

Esther zei

Hey Carinelientje,

Morgen is het zo ver!
Eindelijk jullie dag!
Een dag vol humor, vrolijkheid, maar ook emotie. maak er een supergave dag van en geniet samen met JW, family en friends.
Heel veel geluk samen!
En ehhhh Ibellaatje, als je toch zwaait...zwaai dan ook ff voor mij?
Heel veel plezier morgen!

Dikke kus en knuffel Es

Anoniem zei

Lieve Karin,

Ongelooflijk.... helemaal stil van je verhalen die ik tegenkwam na een beetje surfen op internet! Ik kan niet bevatten waarom mijn afstudeermaatje, waar ik zo'n intense periode mee heb beleefd en zoveel mee gelachen heb zoiets moet overkomen!
Ik las gelukkig ook heel leuk nieuws dat je morgen gaat trouwen!! Super!!! En met JW, wat hebben we er wat van af 'geluld' in Zwolle over deze leuke vent! Leuk dat ik die beginperiode helemaal heb meegemaakt! Ik hoop dat je een super leuke dag hebt! Ik ga je weblog zeker verder volgen, zo mooi geschreven! Dikke kus Susan