zaterdag 25 juli 2009

Scan afterparty

Zo dat is altijd lekker wakker worden een dag na een scan. Even geen stress en een heel blij gevoel alsof je iets overwonnen hebt. Zo'n stress als voor de scan heb je alleen maar dan, maar ook dat enorme blije gevoel heb je alleen net na een scan. Natuuurlijk zijn er heel veel mooie momenten maar echt blij tot in het diepste van mijn hart blij ben ik niet meer zo vaak. Er ligt altijd een waas over. Ook al is er in principe niets aan de situatie veranderd een goede scan weet nog wel een intens blij gevoel op te roepen, maar misschien is het ook wel pure ontlading..

Vandaag zijn we wezen sporten samen, we wilden naar een sauna maar eigenlijk had ik ook wel zin om gewoon eens leker thuis te zijn. Bij de sportschool zit ook een sauna, dus daar even ingegaan. Ik ben zo blij dat ik dat sporten weer een beetje opgepakt heb. Zoals tevoor hoeft (en kan) ook niet meer, maar ik voel me wel beter in mijn vel als ik wat kan bewegen.

We liggen nu weer veel te laat op bed. We hebben wat gedronken met een neefje van JW , veel te laat en veel te gezellig....Naja een soort scan afterparty moet kunnen;)

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Zo is het meis, een scan afterparty mag gerust hoor.
Vier het goede nieuws maar lekker..!!
Alle goede dingen verdienen extra aandacht.
Fijne zondag.

Ibella zei

jullie hebben het ook verdient