maandag 27 juli 2009

Weer geboekt

Vanmorgen dacht ik creatieve therapie te hebben, ik had slecht geslapen en had totaal geen zin om ernaar toe te gaan. Even geen confrontatie met ziek zijn en mensen met kuka. Ik besloot af te bellen en toen bleek dat het helemaal niet was in verband met vakantie..Mooi , want ik voelde me meteen minder schuldig.

Vanmorgen lekker rustig aan gedaan en aan het einde van de dag naar de ouders van JW geweest. JW's moeder heeft mijn nagels even bekeken en geknipt. Mijn nagelriem is nog steeds niet jofel en dan zelf je nagel knippen ging niet zo lekker. Zij heeft hem weer geknipt en morgen kan ik fucidine ophalen bij de apotheek. Ik hoop dat de ontsteking dan verdwijnt, want het zou zonde zijn als ik er volgende week met wandelen problemen mee krijg.

Inmiddels is het zeker dat ik ga wandelen. Samen met mijn ouders hebben we een appartementje geregeld in het Virgental in Oostenrijk. Ik neem mooie boeken mee, mijn wandelschoenen en dan vermaken we ons wel. JW zit met een grote groep vrienden 1 dal verder op en gaat 1 dag met mij lopen en misschien aan het einde van de week nog een dag als al zijn vrienden alweer zijn vertrokken. Wie had dat nou kunnen denken een jaar geleden? Toen sleurde ik mezelf de berg op en wist niet wat er met me aan de hand was zooo moe zo weinig conditie. Volgende week ben ik weer op dezelfde plek. Voor mijn gevoel jaren ouder (ook wijzer haha), een ander uiterlijk, heel veel gemengde gevoelens, maar wel een trots gevoel denk ik. Naja ik moet eerst nog zien dat ik een berg opkom ,maar ik ga het in ieder geval proberen.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Goed vooruitzicht meis...!!
Een weekje de bergen in, samen met je ouders.
En toch ook JW dicht in je buurt weten, goed geregeld.
Geniet er maar van!!

Marjo zei

Ha Caroline,

Veel plezier in Oostenrijk. Dat wordt alweer genieten. Ik hoop dat je veel kunt wandelen.
Veel liefs, Marjo