woensdag 29 juli 2009

Logees

Vandaag weer lekker optijd opgestaan, JW is aan zijn werk gegaan en ik heb vanmorgen een beetje aangerommeld in huis. Vanmiddag kregen we logeetjes. Ik ben met ze de stad ingegaan en toen JW vanavond klaar was met werken hebben we samen pannenkoeken gebakken en daarna een film gekeken op de beamer.

Morgen komt er een ex-collega van me buurten en ga ik inpakken. Ik weet het. Ik "kloot" maar wat aan tot ik weer op vakantie ga. Ik weet ook wel dat na de vakantie ik een dip ga krijgen. En ik weet ook dat ik dan over zingeving MOET nadenken.

Dat zie ik dan wel weer.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Eerst nog maar lekker genieten meis, en nog een weekje vakantie vieren.
Daarna zie je maar weer verder.
Fijne dag.

Anoniem zei

Lieve Caroline,
Als je zo geniet van de vakanties gewoon lekker blijven doen.
Er komt vast een tijd dat je wel na gaat denken.
Niet nadenken en leven bij de dag heeft mijzelf lang op de been gehouden.Nu moet ik wel nadenken.
Ik hoop dat die tijd voor jou nog lang weg blijft en je gewoon lekker kunt genieten van de vakanties,al denk je volgens mij ook op vakantie wel na.En ach,vakantie kan ook heel zinvol zijn hoor!
Liefs Hendrike