donderdag 23 juli 2009

Here we go again

Vannacht erg slecht geslapen. We hadden een film gehuurd die we wilden kijken in bed, maar de film pakte ons niet echt. Ik had gehoopt dat een leuke film zo zou afleiden dat ik moe werd en in slaap zou vallen, maar dat was niet echt het geval. Bovendien kreeg ik ook nog eens ontzettende steken in mijn linkerzij en tja met die scan voor de deur ga je ontzettend piekeren. Ik vind het erg moeilijk om te denken, acht zo'n scan wat maakt het nog uit , het is toch al erg allemaal..je weet toch dat het een keer gaat groeien? Ik probeer dat soms te denken en alles over me heen te laten komen, maar dat is zoo moeilijk. Ik wil zo graag nog even op deze manier door, ook al is de tarceva geen lieverdje een chemokuur is helemaal geen pretje..

Mijn blog doorlezend is het altijd zo dat ik vlak voor een scan zo gestressed ben dat ik van alles voel. Ik voel het echt maar ik denk eigenlijk dat er ook een stukje spanning bijzit. Het liefs kruip ik nu al in de scan dan hebben we het maar weer gehad, maar ik zal nog een nachtje moeten doorkomen.

Zometeen vertrekken we naar Heemstede, het bekende verhaal ;) Morgen probeer ik zo snel mogelijk mijn blog bij te werken.

Wish me luck.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zomaar een berichtje van een onbekende "meelezer van je blog".
Ik wens jullie morgen alle succes van de wereld. En probeer niet te veel te tobben, het komt toch altijd anders dan je had gedacht.

Esther zei

Hey Carinelientje,

Ik wens jouw morgen heel veel suc6 onder de scan. Tjongejonge wat een stress zeg. Ik herken dit heel goed!
en wb Ria Brieffies.....BNers of de gewone mens....het maakt allemaal niets uit!

millhill zei

I Wish you luck!!!
En: denk aan de Preikestolen waar je nog maar een paar dagen geleden je fysieke kracht liet zien. Liep je de grote bergwandelaar er zelfs uit...
Dit kan je misschiedn helpen om even door een (begrijpelijk) zenuwmoment heen te komen.

marjolijn zei

Natuurlijk wens ik je nog even heel veel geluk.
Vandaag is het al vrijdag geworden.
Over een paar uurtjes door de scan en dan weet je al weer meer.
Natuurlijk duim ik mijn duimen dol, voor een positief bericht.
Ga er voor lieverd.
En denk nog maar even aan alle schoonheid van Noorwegen en de kracht die het land uitstraalde.
Goede moed en alle goeds voor jullie beidjes.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ik blijf de hele dag aan je denken en duimen. Misschien zit je nu al in het ziekenhuis te stressen, maar gelukkig duurt een scan niet lang. Heel veel succes.
Liefs Ibella