maandag 6 juli 2009

Inpakken


Vanmorgen zo schandalig lang uitgeslapen heerlijk! We zijn helemaal uitgerust voor de Noorwegen trip. Gisteren hadden wel al behoorlijk wat ingepakt, vandaag nog wat kleine dingen. Vanmiddag hebben we nog even opgepast op de kindertjes van de zus van JW. dat was heel gezellig, lekker buiten in de tuin met ze gespeeld.

Het gaat gelukkig weer wat beter met me vandaag dan gisteren. Ik denk dat ik behoorlijk moe was na alle inspanning van de afgelopen dagen. Aan het einde van de dag hebben we even gesport en toen nog even in de sauna, helemaal uitgerust voor onze vakantie.

We vertrekken morgen om 10.00 uur richting Kiel. Tegen de avond vertrekken we met de Stena Line naar Goteborg. Ik ben erg benieuwd hoe het zal zijn op zo'n schip.

JW heeft speciaal voor de vakantie een waar ben ik kaartje op me blog gezet die mijn Iphone volgt. Kun je precies zien waar we zijn. Ik weet niet of we overal wel internet hebben dat zien we vanzelf.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijne vakantie luitjes, geniet er maar volop van.

Ibella zei

Nu uitgerust op vakantie. Lekker genieten, veel zien en op zijn tijd luieren. Ik ga je volgen en anders hoor en lees ik het na de vakantie wel.
Liefs Ibella

Mathieu zei

Goeie vakantie samen!

Je mag ondertussen wel doorlopen hoor, ik heb het nou wel gezien in de Einsteinstrasse ;)