donderdag 30 juli 2009

DVD

Vandaag hebben we ook een dvd gekregen met alle foto's van het huwelijk. Het zijn er wel 700... We krijgen ook nog een album, maar nu ook alles op dvd. Ik heb nu ook iedereen met zijn of haar koffiekopje op de foto gezien. Echt super om op de foto dingen te zien die je op het feest zelf totaal niet hebt meegekregen.
Ik zal nog wel wat leuke foto's op mijn blog posten. Als ik de foto's bekijk dan zijn de foto's waar JW en ik op staan bijna allemaal vrolijke foto's. Ze zijn erg mooi geworden. Een buitenstaander zal niet zien aan mij dat ik zo ziek ben. Alleen ikzelf zie natuurlijk wel de veranderingen, maar goed kritisch ben je altijd op jezelf.

Volgende week alweer op vakantie. Ook al is het alweer de zoveelste, ik heb er weer zin in. Het is fijn om een keer met mijn ouders weg te gaan en ik heb ook wel zin in een week op 1 plek, een rustige omgeving zo af en toe wandelen, lezen en slapen.

1 opmerking:

marjolijn zei

Leuk meis, dat wordt dus foto's kijken en opnieuw weer nagenieten van jullie fantastische dag.
Veel plezier hé...!!
En dan lekker nog wat uitrusten zodat je er volgende week weer goed tegenkunt.
Ja, dat geloof ik dat je het leuk vind om nog een keertje met je ouders weg te gaan, en wetende dat JW dicht in de buurt is.
Dat wordt een geweldige week!!
Geniet maar volop.
Liefs Marjolijn.