zaterdag 1 augustus 2009

Ready to go

Vanmorgen werd JW om 500 uur opgehaald en is vertrokken richting Oostenrijk. Ik ben er ook even uitgegaan en heb hem uitgezwaaid. Daarna ben ik weer naar bed gegaan, om 500 uur al in de kamer zitten was me een beetje te vroeg. Eenmaal in bed kon ik niet meer slapen. Ik dacht aan al die andere keren dat JW met zijn vrienden ging wandelen en die keren dat ik dan de hele week alleen was. Nou ja alleen, ik werkte gewoon en sprak af met vriendinnen, ik vond het juist wel lekker om een weekje alleen te zijn.

Dit jaar geen weekje alleen thuis, morgenvroeg ga ik op tijd naar mijn ouders. Ik had vanavond al kunnen gaan, maar vond het wel fijn om even alleen te zijn een dagje. Ik heb op mijn gemak alles ingepakt en ga zo al lekker naar bed. Er is internet in het appartement waar we zitten dus ik houd mijn weblog bij. Ik heb nu geen internetmaster bij de hand ;), maar ik denk dat ik het zelf wel aan de praat kan krijgen .

1 opmerking:

marjolijn zei

Lekker genieten meis..!!
Deze week gaat helemaal goed worden.
Veel plezier en maak er een mooie en speciale week van.
Liefs Marjolijn.