maandag 24 augustus 2009

Huisarts

Vanmorgen de huisarts gebeld voor een afspraak en gelukkig kon ik er vanmorgen meteen terecht. JW is even meegegaan voordat hij naar zijn werk ging. Hij nam de tijd even voor ons, vroeg hoe het allemaal ging en toen vertelde ik mijn klachten. Voor de zekerheid had ik al urine meegenomen, je weet maar nooit waar je urine voor kan gebruiken :) Uhum, mijn moeder was zo slim om aan te geven dat ik het maar mee moest nemen. Ter plekke kon de huisarts mijn urine 'analyseren' en het zat bomvol bacterieen. Daaruit kon de arts opmaken dat ik hoogstwaarschijnlijk een infectie heb. Ik heb antibiotica gekregen die snel moet gaan werken. Mochten de klachten dan nog aanhouden dan heb ik ook een verwijzing voor een echo gekregen.

Mocht de antibiotica niet werken dan ga ik geen echo laten maken in het Martini, dan ga ik meteen naar de VU.

Gelukkig heb ik vandaag ook nog leuke dingen gedaan. Met twee meiden van de jongerengroep ben ik uit eten geweest bij "Da Carlo" een italiaan op het Zuiderdiep. Lekker buiten op het terras gegeten, bijgekletst en gelachen. Het is wel bijzonder om elkaar in een hele andere setting dan het Behouden Huijs te zien, het schept toch een band en je weet best veel van elkaar.

Ik hoop dat ik me morgen wat beter voel en niet misselijk word van de antibiotica.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Fijn dat het allemaal zo snel kon gaan.
Wat een goed idee van je moeder, die was wel uitgeslapen haha...geweldig!!
Ja, en dan ga je met rugpijn en kom je met een blaasontsteking terug....gelukkig maar!
Nu moet die antibiotica goed zijn werk gaan doen, en ben jij over een paar dagen weer de oude!!

Ha, dat is een leuk plekje om te gaan eten, dat weet ik.
Leuk hoor en helemaal in goed gezelschap.

Succes vandaag meis, en op naar beter!

Ibella zei

Gelukkig dat er nu heel wat anders uitrolt. Slim om direkt urine mee te nemen. Hopelijk ben je binnen een paar dagen van je klachten af.
Tja en Da Carlo, daar zitten Marian en ik vanavond, we hebben iets te vieren

hendrike zei

Goh,slim zeg!
Dat de antibiotica maar mag helpen,maar dat zal vast wel.
En wat gezelligs doen is altijd leuk en goed voor je!