donderdag 13 augustus 2009

Oma

Ik ben net terug van een verjaardag van de neefjes van JW. Daarvoor hebben we even bij mijn ouders gegeten en ben ik even bij mijn oma langsgeweest. Ze gaat hard achteruit,ze heeft zoveel verschillende kwaaltjes en nu ook een of andere zenuwpijn die met morfine onderdrukt wordt. Met de laptop bij me ben ik bij haar geweest en ik heb wat foto's van de bruiloft laten zien. Een paar kijken vond ze erg leuk maar al snel werd het teveel..

Ik zei tegen mijn oma dat ze een taaie was, ze keek me aan en zei dat dat ook moest zijn ;) Ik doe mijn best!

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, jammer hé dat oud zijn soms / vaak ook afzien is.
Succes vandaag hé op je werk.
Liefs Marjolijn.

Esther zei

En daar heeft je oma helemaal gelijk in.....jij bent ook een taaie hoor.(dat zijn eigenlijk wel de meeste grunnigers hihi) Je noemt mij een bikkel, maar dat ben jij ook ondanks dat je soms verdrietige momenten hebt. En dat hebben wij allemaal, maar de een toont het meer dan een ander ;)

Liefs Esther