woensdag 19 augustus 2009

Toch nog niets positiefs

Vandaag heb ik eigenlijk niet echt mijn dag. Ik begon stoer de ramen te wassen buiten en boodschappen te doen, maar ik voel me gewoon niet echt happy. Ook heb ik erg last onderin mijn rug..precies een maand geleden had ik dit ook en ik denk dus dat het met maandelijke zaken te maken heeft.

Voor mij worden dat soort klachten altijd wat uitvergroot omdat ik, of ik het wil of niet, toch ga piekeren of het misschien kuka is.. Ik probeer natuurlijk meteen rationeel te denken dat de scan nog maar 3 weken geleden is, dat toen alles ok was en dat het wel erg snel zou zijn als er na drie weken zulke pijnklachten van kankergroei zouden zijn.

Naja ook al heeft het niets met kuka te maken dan nog is de pijn niet fijn en mijn humeur is rond deze periode ook al niet zo best dus zo kom je wel in een vicieuze cirkel..

Ik schop mezelf wel onder mijn kont hoor, ik ben gaan sporten even , lekker in de sauna gezeten (buiten was het me nog niet heet genoeg ;) omdat ik dacht dat het wel goed zou zijn voor mijn rug en straks komen de ouders van JW even eten.

Ik heb gelukkig niet veel last van de hitte nu, op de een of andere manier was dat erger in de warme periode rondom onze bruiloft. Kan ik gelukkig ook nog iets positiefs schrijven ;)

1 opmerking:

marjolijn zei

Hoop dat jij je vandaag ook weer wat beter voelt.
Gelukkig heb je geen last van de warmte.
geniet vandaag dan nog maar extra het wordt nog een beetje warmer.
Voor mij mag het wel een beetje minder...
Fijne dag meis.