vrijdag 14 augustus 2009

Werk enzo

Vanmorgen even op mijn werk geweest en weer helemaal bijgepraat. Soms denk ik wel, moet ik wel weer wat op mijn werk doen? Wil ik dit wel? Zodra ik me dan voorstel om me niet meer met mijn werk bezig te houden dan krijg ik daar toch geen positief gevoel bij. Het is ook fijn om wat nuttigs te kunenn doen, met collega's samen te werken, onder de mensen te zijn..Ik ga dus gewoon weer de ochtenden oppakken zoals ik dat deed voor de vakantie. Ik kijk wel hoe het gaat, vanmorgen voelde in ieder geval wel goed.

Eenmaal thuis vanmidag had ik wel even een dipje, moe omdat we laat op bed lagen en dan komen de emoties sneller. Even had ik een moment van pff hoe moet het allemaal, doe ik het allemaal wel goed?

Morgen lekker weekeind, uitslapen en morgenavond een discofeest bij Kaap Hoorn, genoeg om rust voor te nemen en naar uit te kijken.

1 opmerking:

marjolijn zei

Hoi meis, gelukkig zijn deze dipjes maar van hele tijdelijke aard, en kun je snel weer verder.
Het hoort er allemaal bij.
Natuurlijk doe je het goed, je bent echt een KANJER!!!!
Doe wat je hartje je ingeeft en dan komt het goed hoor!
Voor nu lekker genieten van een stralend weekend, met leuke dingen.
Liefs Marjolijn.