zondag 30 augustus 2009

WIP WAP

Ik heb een heerlijk weekeind achter de rug. De pijn in de zij is eigenlijk nog steeds niet helemaal over, maar omdat ik me wat rustiger voel kan ik het naast me neerleggen. Ik heb nog geen mail gehad met de resultaten van de bloedafname en de urine, daar mail ik morgen maar even achteraan. Als het in de loop van de week nog steeds niet over is dan laat ik mijn urine op kweek zetten.

Maar goed een heerljk weekeind dus. Gisteren gezellig gegeten en geborreld met een vriendin uit Amsterdam. Ik ken haar al vanaf dat ik kan praten en het is altijd erg gezellig en leuk om herinneringen op te halen. Vanmorgen ben ik met haar naar het Groninger museum geweest.

In de middag heb ik samen met JW nog even op de kiddo's van de zus van JW gepast. Samen met Rafael heb ik zoveel mogelijk speeltuintjes in de buurt bezocht en alle wip-wappen??, schommels en glijbanen uitgeprobeerd;) Nu ben ik best moe, ik ga lekker een film kijken met JW en op tijd naar bed om de komende week hopelijk wat ontspanner in te kunnen gaan.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Heerlijk zo'n weekend met van alles wat.
En zeker met die kleintjes is het genieten.
Die geven je wel energie.
Voor vandaag een goede dag en ik hoop dat de klachten steeds meer afzakken.

Ibella zei

dat had je net even nodig zo`n weekend, fijn