zondag 23 augustus 2009

Aan de bel trekken

Sodeju...ondanks mijn rug waar ik last van krijg als ik lang zit,,vooral aan de linkerkant, ben ik vandaag behoorlijk druk geweest. Delf-sail, even Noorderzon en toen nog wat bij ons thuis drinken met vrienden ..Anne Sophie was er de hele dag bij en dat was supergezellig.

Ik ben nu moe, niet gek natuurlijk, morgen is het minder druk. Ik kijk maandagochtend hoe ik me voel, als ik dan nog steeds last heb van mijn rug dan toch maar even aan de bel trekken.

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, dat was een drukke dag, vandaag maar lekker uitrusten.
En dan maandag zien hoe het gaat.
Ik hoop voor je dat het overgaat.
Fijne en rustige zondag meis.

Ibella zei

Dat moeten wij nog allemaal doen. Gisteren hadden wij een feestje, dus vanmiddag maar even kijken waar we naar toe willen. Misschien verdwijnen de klachten wel na een lange rustdag en die heb je wel weer verdient. Inderdaad, niet te lang met klachten doorlopen.
Fijne dag vandaag en liefs Ibella

Marjo zei

Lieve Caroline,
Heerlijk is het hè om te mogen genieten van AS. Maakt het niet hebben van een eigen humpie een heel klien beetje goed. Let je wel op met je zere rug dat je niet te lang blijft doorlopen? Maandelijkse problemen kunnen best de oorzaak zijn maar wij denken meteen aan die kuka. Logisch toch!
Helaas moeten wij ook alle leuke dingen goed verdelen over onze agenda omdat onherroepelijk de man met de hamer komt.
Rust lekker uit en veel liefs, Marjo