dinsdag 25 augustus 2009

Afwachten

Poe vannacht erg slecht geslapen. Ik maakte me ineens zo druk en werd bang..bang voor alles wat er komen gaat en ik had zo'n last van mijn rug..
Ik sliep pas om 0300 uur en ik had de planning naar mijn werk te gaan, maar ik was te moe en heb even geen concentratie. Mijn rug wordt niet echt beter, misschien verwacht ik wel te snel resultaat, maar in je diepste binnenste ben je zo bang dat het gewoon kankergroei is en dat is ook niet zo'n gekke gedachte.

Ik heb mijn arts gemaild wat er aan de hand is en ik moet hem op de hoogte houden als de klachten niet over gaan.

Om mezelf maar wat af te leiden ben ik naar de sportschool gegaan, beweging is het fijnst voor mijn rug. Daarna heb ik even in de infraroodsauna gezeten.
De pijn is vooral brandend als ik ga zitten. Mijn conditie is verder prima gelukkig.

Daarna ben ik naar een collega geweest waarmee ik de hele fotocollectie van onze bruiloft heb doorgelopen. Ik heb een opzet gemaakt om ze te sorteren zodat we een mooi boek krijgen. Als ik mij morgen nog niet duidelijk beter voel ga ik een afspraak in de VU maken.

3 opmerkingen:

hendrike zei

Wat vervelend,inderdaad niet te lang mee door lopen,al is het maar voor je gemoedsrust.....
Veel sterkte ermee.

marjolijn zei

Hé meis, wat vervelend.
Het vraagt enige tijd ......, maar jij voelt zelf het beste wat je moet doen.
Sterkte, hoop toch dat jij je vandaag een beetje beter voelt.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ja, probeer de antibiotica een kans te geven, dat duurt toch een paar dagen, maar ik kan me je stress heel goed voorstellen. Bewegen blijft goed,ook bij rugklachten. Natuurlijk moet er verder onderzoek komen wanneer de klachten blijven.

Gisteren bedacht ik mij dat in 2000 bijna niemand digitaal fotografeerde, wij kregen van iedereen foto`s en of fotorolletjes opgestuurd. Nu kan ik me het haast niet meer voorstellen. Gezellig om met iemand bezig te zijn met het fotoboek. Het is een mooie afleiding. Lieve meis, sterkte
Trouwens het eten bij Da Carlo was heerlijk.