dinsdag 18 augustus 2009

Vergeten

JW slaapt vannacht weer lekker thuis en we liggen in bed onder de klamboe..Op de een of andere manier komen alle muggen op JW af. Ik heb vannacht zonder klamboe geslapen en ben niet geprikt. Ik kon ondanks de vriendelijke muggen niet goed in slaap komen, ik had het warm en was druk in mijn hoofd.

Vanmorgen op tijd eruit en naar het Behouden Huijs voor mijn 3-wekelijkse gesprek met de psycholoog. Als ik met haar praat dan zet je weer even op een rijtje hoe het nou echt met je gaat. Vaak een halve dag erna begin ik na te denken over de dingen waar ik het over gehad heb en besef ik me soms beter hoe ik iets wil.

Na het Behouden Huijs ben ik op mijn werk geweest. Ik heb nog niet veel concreets gedaan, allerlei collega's gesproken die er vrijdag niet waren, donderdag zal ik wel meer gaan doen.

Morgen maar even een dagje niet teveel doen, rust nemen is toch wel een van de dingen die ik nogal eens vergeet ;)

1 opmerking:

marjolijn zei

Ja meis, optijd rust nemen.
Mag je zeker niet vergeten, ik ook niet. Maar moeilijk is het wel.
Het resultaat kan zijn dat je weer dagen achterop loopt, vertelt ze uit ervaring.
Fijne rustdag vandaag.
Liefs Marjolijn.