zondag 30 augustus 2009

Net uit de stad

We komen net terug van een etentje in de stad met een vriendin. We hebben erg veel lol en goede gesprekken gehad. Ze ging op mijn electrische fiets en met de Full-pull stand (ik achterop) zijn we de stad uitgefietst, JW kon ons nauwelijks bijhouden:) Geen eerlijke strijd hehe. We wilden de HBES-bakkers nog even verassen, maar die lagen al braaf te slapen.

Ik voel me beter dan de afgelopen week, grotendeels omdat ik natuurlijk gerust gesteld ben sinds gisteren. De pijn is nog niet weg maar ik kan het nu meer van me afzetten. Ook heb ik het idee dat het iets afneemt.

De afgelopen week bekeken heb ik me wel heel druk gemaakt, logisch maar toch ook zonde. Alle dingen die ik geleerd heb om hiermee om te gaan gooi ik in de strijd en het helpt ook wel, maar helemaal uit je hoofd zetten gaat echt niet lukken en daar zal ik mee moeten leren dealen..

2 opmerkingen:

Ibella zei

ja meis dat klopt, gevoel kun je nooit helemaal sturen, wat je ook probeert. Nu weer vooruitkijken.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Gelukkig, dat je nu voelt dat het de goede kant op gaat.
Ja, meis ziek zijn is een moeilijke leerschool, en kost vaak heel veel energie.
Vandaag maar volop genieten van nog een vrije dag samen.