maandag 17 augustus 2009

Even aankijken

JW was vanmorgen alweer erg vroeg de deur uit..om 6.30 zat hij in de auto. Ik ben nog even blijven liggen. Ik merk wel dat ik me wat neerslachtiger voel als JW er niet is en ik alleen in huis ben. Dat is heel snel over gelukkig en ook wel goed voor me. Lang was ik niet alleen want JW's moeder was in de buurt en ik heb samen met haar gelunchd en vanavond lekker gegeten.

Vanmiddag had ik weer creatieve therapie en ik ben er nog niet echt uit wat ik er van moet vinden om erweer mee te beginnen. Je zit meteen weer met allemaal mensen met kanker, en wordt erg geconfronteerd met je eigen verdriet. Ik wil hier niet voor weglopen, maar het was wel even slikken om weer te beginnen. Ik kijk het even aan zodra ik ook maar merk dat ik er tegen mijn zin heen ga dan stop ik meteen.

2 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja meis, soms klikt het goed, maar soms ook niet en kost het je alleen maar energie die je dan misschien ergens anders beter voor kunt gebruiken.
Maar die beslissing kun jij alleen maken.
Liefs Marjolijn.

linda zei

veel sterkte bij het maken van deze keus. en idd wat marjolijn zei: is het niet iets voor (meer) dan gebruik je lekker je energie voor iets anders.

groetjes linda (moeder van lieke en merel ooit oppaskids van je mams)