zondag 23 augustus 2009

Afspraak

Ik zit lekker in de tuin mijn log te typen. We zijn net terug van Noorderzon en we hebben gegeten bij de zus van JW. AS is vanmiddag weer naar huis gegaan, het is een stuk saaier hier ;) Ook wel rustiger en dat is voor mij wel goed natuurlijk.

Ik voel me aan de ene kant best goed, ik heb energie, zin om van alles te ondernemen , maar toch heb ik nog steeds een raar gevoel in mijn onderrug. Ik bel morgen mijn huisartsvoor een afspraak. Ik heb er zo geen zin in het liefst steek ik mijn kop in het zand, maar ik weet dat het zeer onverstandig is en het kan natuurlijk ook iets zijn wat niet-kuka gerelateerd is.

Ik merk wel dat ik de neiging heb neerslachtig te worden als ik kwaaltjes krijg, als ik niet oppas laat ik mijn hele dag erdoor beheersen. Ik heb dan soms echt zin om in mijn bed te kruipen en er niet meer uit te komen. IK weet dat ik me er niet beter door ga voelen, dat het er allemaal niet anders wordt, maar het is wel heel moeilijk.

Ik hoop dat ik morgen bij de arts een verklaring krijg voor mijn klachten, ergens in mijn achterhoofd denk ik wel, hoe kan hij nu weten wat het is zonder een scan te doen? Moet ik niet meteen naar de VU gaan?

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Ja, zo'n kleintje in huis is leuk..!!
Maar een beetje rust is ook weer goed, denk ik.
Moeilijk is dat hé, wanneer bel je voor een afspraak en vooral wie dan. Blijf dicht bij je gevoel wat het beste is, daar zit je vaak het beste bij.
Maar pijn die ook aanhoudt is niet goed voor lijf en geest, verstandig om er iets mee te doen.
Goede moed meis en toch ook genieten van deze zonnige maandag.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Goed dat je gebeld hebt, anders blijf je tobben en wordt je er alleen maar somberder van. Heeft de huisarts geen bevredigend antwoord, kun je altijd nog naar de VU bellen. Maak er nog even geen halszaak van.
Gisteren hebben wij helemaal niets gedaan, we merkten dat de rust nodig was. Het was vast heel gezellig bij de noorderzon. Wij gaan dinsdagavond kijken.
Fijne dag en liefs

Esther zei

Gewoon bellen als je er al zo lang mee loopt en anders kan je huisarts contact opnemen met je longarts. Dat doet die van mij ook.
Suc6 ermee!

Gr en XXX Es