zondag 16 augustus 2009

After partyHet feest was leuk gisteren. Ik heb erg gelachen vooral omdat JW met elvis bakkebaarden en een zonnebril inclusief felgeel roussel rock en roll blouse rondliep en er verder bijna niemand zich uitgedost had in discostijl. JW kreeg alle aandacht. We hebben veel gedanst, lekker buiten en we lagen erg laat in bed..

Vanmorgen hebben we dan ook heel lang uitgeslapen en in de loop van de middag zijn we wezen sporten. Nu liggen we in bed. JW gaat morgen weer naar Arnhem en blijft er ook overnachten. Ik ga morgen weer naar het Behouden Huijs, ik wil toch graag de creatieve therapie weer oppakken.

Ik voel me goed, alleen heb ik soms wel het gevoel van' Wanneer komt het' ..Wanneer breekt de kuka weer door? Naarmate ik de medicijnen langer slik, des te angstiger ik word dat ze uitwerken. Ik probeer er niet teveel aan te denken omdat het niet zoveel zin heeft, maar soms is het best lastig.

3 opmerkingen:

Esther zei

Kan ik mij heel goed voorstellen, maar pieker toch niet te veel.
Wat een lekker ding, die JW vooral zijn bakkebaarden hahahahahah
Inderdaad het wordt van de week heerlijk weer en ik kan er gelukkig goed tegen. De hele dag buiten onder de parasol genieten met een boek, maar helaas de kidz zijn dan weer naar school.
Eigenlijk heb ik een vraag....ik vraag mij al een tijdje iets af. Waarom ga jij naar de VU in het westen als UMCG in het noorden zit?
Als ik TE brutaal ben, geef je gewoon geen antwoord, maar ik heb mij dat best wel een paar keer afgevraagd.

Liefs Es

Liefs Es

marjolijn zei

Dat was dus een heerlijk feest...!!
Fijn dat jullie zo genoten hebben.
Leuke foto...!!!

Ja, dat kan ik me wel voorstellen, dat jij je dat afvraagt, maar toch niet te veel piekeren. Jammer van al je energie, die je zoveel beter kunt gebruiken.
Suc6 vandaag weer voor jullie beidjes. Een goede start weer.

Liefs Marjolijn.

Marcel zei

hahahahahaha :-D
lol
briljante foto!!!