donderdag 27 augustus 2009

Afspraak geregeld

Nou vanmidag heb ik het voor elkaar gekregen om een afspraak te maken in de VU. Superfijn dat het al zo snel kan. Ik ben benieuwd wat me te wachten staat en hoe ze gaan achterhalen wat er aan de hand is. Misschien moet ik voor de zekerheid maar weer een potje urine meenemen..

Ik raak nu toch wel een beetje in de stress..ik ga er niet eens van uit dat ik morgen meteen weet wat er aan de hand is. Ik denk niet dat ze mij meteen in een scan oid doen.

Straks ga ik even met JW naar Noorderzon. Het is lekker weer, even de gedachten verzetten. Morgen moeten we al om 9.30 in Amsterdam zijn , we maken het dus maar niet te laat want rekening houdend met files ed moeten we om 7:00 uur echt wel weg.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Heel veel sterkte morgen.......

marjolijn zei

Heel veel sterkte vandaag.
Fijn dat je zo snel terecht kunt.
Liefs Marjolijn.

Ibella zei

Ja, heel goed dat je al zo snel terechtkunt in de VU en hopen dat je toch vandaag wat meer te weten komt. Ik zie nu dat het 28 augustus is en dus een feestdag in Groningen. Hopelijk kunnen jullie opgelucht hier in Groningen er nog een graantje van meepikken.
Liefs Ibella