vrijdag 28 augustus 2009

VU (X)

Nou wat ik al gedacht had is uitgekomen. Postmus denkt niet dat de pijn door de kanker komt. Ik ben niet door een scan geweest, maar we hebben wel de vorige scans bekeken en goed gekeken of er misschien toch niet een afwijking bij de nieren of wervels was te zien.

Hij vermoedt dat het toch een blaasontsteking is. Ik vroeg natuurlijk meteen waarom de antibiotica dan niet aanslaat. Het kan wel een paar dagen duren voordat het resultaat oplevert volgens hem. De bacterieen kunnen wel weg zijn, maar je kan nog wel last hebben van de ontsteking die erdoor is veroorzaakt. Ook kan het zijn dat de tarceva ervoor zorgt dat het slijmvlies minder snel geneest.

Ik heb weer urine achtergelaten (uhum) en bloed laten afnemen om te kijken of er nog een infectie is. Als er volgende week nog geen verbetering is dan wordt mijn urine op kweek gezet. Dat kan ik in Groningen laten doen. Dan kunnen ze precies zien welke bacterie mij zo pest.

Ik moet nu ook echt gerust zijn dat het waarschijnlijk niet de kanker is die de pijn veroorzaakt. Natuurlijk is het nooit helemaal waterdicht , maar de kans dat er in 5 weken na de vorige scan kanker is ontwikkeld die deze klachten geeft is onwaarschijnlijk. Bovendien heeft Postmus wat testen gedaan naar mijn wervelkolom. Keihard op mijn schouders drukken bijvoorbeeld..

Naja ik voel me wel wat rustiger nu en daar is het toch vooral om te doen. De pijn is nog steeds niet verdwenen, maar ik slik maar wat paracetamol en probeer er niet teveel aan te denken.

3 opmerkingen:

millhill zei

Jippie!!! Dat ziet er weer goed uit! Ik zou zeggen neem die bacterie te grazen en misschien tot vanavond!

marjolijn zei

Gelukkig, daar moet je weer verder mee kunnen, zeker als jij je weer wat fitter voelt.
Meis, laat de antibiotica zijn werk doen, en geniet van het weekend.

Ibella zei

Gelukkig, nu maar hopen dat het elke dag beter gaat. Een blaasontsteking kan ook heel vervelend zijn, Maar onzekerheid is erger en nu lekker van het weekend genieten.
Liefs Ibella