woensdag 12 augustus 2009

AS is weer naar huis

Vanmorgen ging JW al vroeg naar zijn werk en ik lag samen met Anne Sophie op de logeerkamer. Vannacht werd ze wakker en toen ben ik maar naar de logeerkamer gegaan omdat ze anders JW wakker huilde. Vanmorgen was ze ook alweer vroeg wakker en toen ik mijn ogen opendeed zat ze naast me , me te bestuderen en grijnste " KAKA !" Superschatiig en toen maar uit bed gegaan, ik heb nog geprobeerd om net te doen of ik sliep en hoopte dat ze ook nog even zou slapen maar dat lukte niet. Vannacht konden JW en ik niet zo goed in slaap komen en ik was nog erg moe.

Gelukkig krijg je snel weer energie van zo'n kleintje. Samen onder de douche, eten maken, tekenfilmpjes kijken en toen even naar buiten gewandeld. Continu opletten waar ze heen loopt, continu vragen van haar beantwoorden , luiers verschonen maar vooral keihard lachen. Ik vond het supergezellig dat ze er was en hoop dat ze nog eens vaker komt logeren.

Verdrietig word ik er gelukkig niet van als ze hier is. Ik had natuurlijk het allerliefst zelf kinderen gewild en het zou heel confronterend kunnen zijn, maar daar heb ik juist meer last van als ik alleen ben.

1 opmerking:

marjolijn zei

Heerlijk zo'n logeetje.
zeker als je zo'n goedemorgen groet krijgt, dat is echt genieten.
Vandaag maar lekker uitrusten meis.