woensdag 26 augustus 2009

Gek word je ervan

De pijn in mijn onderrug is nog niet over. Nog steeds zit er een brandend gevoel aan de linkerkant van mijn rug. Het straalt uit naar de zij en soms ook in mijn bilspier. Bewegen maakt dat het minder erg wordt. Ik slik nu drie dagen antibiotica en ik had echt wel moeten merken dat het minder erg wordt. Als het geen infectie is dan snap ik niet waar al die bacterieen in mijn urine vandaan komen. Misschien slaat de antibiotica niet aan?

AAA aaaaaaa gek word je er van ;) Zo zit ik de hele dag te speculeren wat het kan zijn. Heb je helemaal niets aan en ik heb dan ook mijn arts gemaild in de VU dat ik het prettig zou vinden deze week nog langs te komen. Ik heb nog geen reactie, als ik die morgenvroeg nog niet heb dan bel ik er even achteraan. Ik vermoed dat ik dan vrijdag terecht kan.

Ik probeer wel zoveel mogelijk van alles te doen en me niet teveel op te laten jagen. Vanmiddag stond er heel spontaan een vriendin op de stoep, we hebben even bijgekletst en foto's van de bruiloft gekeken. 's Avonds ben ik lekker met JW de stad in gegaan en hebben we lekker gegeten in een eetcafeetje. Al met al ben ik nu nog redelijk rustig, ik maak me zeker wel druk maar ik zou ook blij zijn als ik weet waar de pijn vandaan komt en dat er wat aan gedaan wordt.

3 opmerkingen:

Ibella zei

Lieve meis, wat kan ik me die onzekerheid voorstellen. Antibiotica heeft even tijd nodig en normaal gesproken zou iedereen de kuur afmaken en eventueel opnieuw naar de huisarts gaan om te zeggen dat het niet over is, dan krijg je een nieuwe kuur. In jou geval begrijp ik het zo goed, je wilt resultaten zien. Ik zou maar bellen vandaag voor de afspraak voor je eigen gemoedsrust. Het is niet leuk om zo het weekend in te gaan. Beter voor niets allemaal, dan dat er daadwerkelijk iets aan de hand is.
Succes en goed dat probeert afleiding te zoeken.
Liefs Ibella

marjolijn zei

Hoi meis,
Ja, die onzekerheid, is slopend. Je wordt er niet vrolijk van.
En om zo het weekend in te gaan...
Wat Ibella ook zegt, beter voor niets allemaal, dan dat er wel iets aan de hand is.
Succes en hou je taai hé!!
Liefs Marjolijn.

Esther zei

Pffffft, hiervan kan ik ook supergestresst van raken!!!
Sterkte..

Liefs Es